Home
Waar wonen wij
Dieren in de tuin
Kinderen
School
Tijmen
Sanne
Recente filmpjes
Kigali e.o.
Gastenboek

Sanne en Tijmen

Sanne en Tijmen zijn minder goed voorbereid vertrokken naar Rwanda dan destijds naar Spanje. Ze waren er nog nooit geweest, Tijmen sprak weliswaar een beetje Engels bij aankomst maar Sanne amper, laat staan Frans en Kinyarwanda... Het lees/werkboek ' Op reis naar anderland' hebben we besteld, we zijn er in begonnen, maar helaas is het per ongeluk ingepakt in de verhuisboedel. Dus dat zagen we pas weer terug toen we hier al lang waren. Kortom, de verandering is een stuk groter. Vooral omdat ze naar een Engelstalige school moeten.

Inmiddels zijn we 3maanden verder. Tijmen spreekt al goed Engels en ook Sanne is enorm voorruit gegaan en kan al eenvoudige boekjes lezen. Tijmen heeft al een paar goede vrienden, de Nederlandse Thyne en Sjoerd en de Amerikaanse Kai en laat deze laatste nu helaas al weer vertrekken met kerst. Sanne haar beste vriendin zijn de Nederlandse Yannick en Amaia, maar ook met Nika en Emmi speelt ze graag. Sinds kort zijn de Zweedse Anna en haar Amerikaanse klasgenootje Taylor ook regelmatig bij ons thuis.

Tijmen is begonnen met Basketbal, Sanne gaat wellicht op gitaarles en op woensdag na school is er Tai Kwando. Daarnaast oefenen we wekelijk met een aantal kinderen voor een Spaans toneelstuk! Verder doen we het een beetje rustig aan met sport en hobbies, want de hoeveelheden huiswerk zijn enorm!